Friday, July 4, 2014

Giveaway teka wajah eda by blogger euruka seven

assalamualikum

ok join lagi 1 ari ni
jom pakat click banner kat bwh ni utk join yerr

due dia sampai 31 july 2014

nureen teka k..
no 4, momoi...


gd luck :)

__________________________________________________
jom singgah


Thursday, July 3, 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

assalamualaikum....

tgk contest ni terus lapangkan masa
aceceee.... lapangkan masa yerr
jom pakat join
lyssa punya contest

nak join??? click banner yerr
due date : 21/07/2014

Kalau saya dapat RM300 dari http://www.nile.com.my ini, saya nak belikan anak2 set baju raya yg anggun & cantik... tak lupa jugak untuk bahan2 nak buat biskut raya... moga mak yong dpt la penuhi keinginan anak dara mak yong nak sama2 buat biskut raya :)

tq


__________________________________________________
jom singgah


Thursday, March 27, 2014

"Kisah Dongeng Mama Lynn 2nd Giveaway".

assalamualaikum....

relax jap dr kesibukkan keja
so nureen join GA mama lynn ni


click banner to join :)

__________________________________________________
jom singgah


Wednesday, March 5, 2014

"2ND BIRTHDAY BLOG CAHAYA HIDUPKU " 12 MAC 2014"

assalamualaikum


click banner to join
simple GA & why not kita support kawan2 kan :)
baru dunia CGA meriah kan
cayuk2... mood tgh baikk
hehehe

sejujurnya, nureen pertama kali menjejakkan kaki ke blog cahaya hidupku
nureen dpt link dari blogger janji kita
thx ya mar mansor.. walaupon bukan tag nureen tapi buat nureen terpanggil untuk join
nureen masih baru nak mengenali cahaya hidupku
apa yg boleh nureen komen
salam perkenalan dr nureen
nice blog
hepi tgk anak2 dah membesar
nureen akan cuba mendalami blog ni yerr
slalu2 la singgah blog personal nureen
:)

__________________________________________________
jom singgah


Wednesday, February 26, 2014

Giveaway T-shirt by Tengkubutang

assalamualaikum....


giveawayTime
click banner to join
due 28 feb 2014
sempena besday beliau
so wish U happy besday in advance :)

jom pakat join
simple jerr GA ni

__________________________________________________
jom singgah


Monday, February 24, 2014

Visit Malaysia 2014 Contest

assalamualaikum.....


click banner to join
due 28 feb 2014


Syarat Penyertaan :
1) Buat entry bertajuk "Visit Malaysia 2014 Contest"
2) Letakkan banner contest ni dalam entry tersebut dan linkkan ke sini.
3) Hantar link entry tersebut di ruangan komen di bawah beserta jawapan (teka lokasi percutian yang kami pernah pergi berdasarkan gambar yang diberi) anda.
4) Bagi yang takde blog, boleh sharekan link contest ini di wall FB anda dan beri jawapan serta nama FB anda di ruangan komen di bawah.

Hadiah-hadiah :
1) Voucher percutian 1 malam di Studio Apartment Bayou Lagoon Resort Melaka ( weekdays/low season , breakfast not included)
2) Inner magic
3) Hanger tudung berklip
4) Fridge magnet
*berapa orang pemenang bergantung pada sambutan dan kalau ada yang sudi nak sponsor hadiah lagi dialu-alukan.Akan update lagi nnti:)

__________________________________________________
jom singgah


Wednesday, January 15, 2014

UMIE SUE 2ND GIVEAWAY Anak Soleh Solehah

assalamualaikum...

bila terjah blog chekgu azrine
terus terpanggil utk join GA ni
mmg teruja sgt2 bila tgk anak2 pakai tudung/kopiah kan
klau bleh join byk kali nureen nak ja hantar 2 2 gambar anak nureen
x per la... nureen pilih yg paling cantik d mata nureen yerrr

click banner to join k
due date dh x lama lg tueee......

PENTING!!!

follow & letak kat bloglist blog penaja
http://insyimanhafiz.blogspot.com/

anak dara kami
ELLESYA AFREENA MOHD NASIR 
5TAHUN 5 BULAN

Allaahumaj 'al auladana, wa ummuhum thowiilan 
war zukhum wasian, wa ukuluhum zakian, 
wa qulluhum nuran 
wa ulumuhum kasiiron nafi 'an, 
wa 'asaduhum sihatan wa 'afiatan 
Birahmatika Yaa Arhama Rohimin 

ya اَللّهُ 
jadikanlah anakku ELLESYA AFREENA MOHD NASIR seorang yang solehah dan ta'at ber 'ibadah, panjangkanlah umurnya, luaskan / lapangkan rezekinya, cerdaskan akalnya dan terangilah kalbunya. 
Kurniakanlah/berikanlah 'ilmu yg banyak dan bermanfa'at, sihatkanlah jasmaninya dengan rahmat Mu yang pengasih lagi penyayang. 
AMIN
__________________________________________________
jom singgah


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...