Thursday, August 30, 2012

giveaway: blog anniversary

assalamualaikum

3rd GA join in syawal

click banner to join
due : 9 sept 2012

TAG :
eb
lya
eina
eima


saya nak duit raya cik misya

assalamualaikum

2nd contest dlm syawal yg nureen join

click banner to join
due : 31 aug 2012

1) Saya nak duit raya Cik Misya!!!
kalau pasal duit raya crita zmn budak2 dolu2 sronok kan
tp skrg anak2 klau collect duit raya x mcm kita dlu
dlu semua umah kita masuk
nak collect duit byk2
skrg anak2 dok umah jerr dh dpt 3 4 ratus kan
yg best skrg ni anak2 yg dpt duit raya, mak bapak drg yg xcited dok tolong kira hahhaha

2) cik misya ni org yg sama ke ngan aimi syahirah??? 

3) ampun & maaf dipinta, moga cahaya Syawal kali ini memberi seribu makna dan berkat darinya, selamat hari raya, maaf zahir & batin


PENCARIAN 222 BLOGGER BERTUAH OLEH NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

assalamualaikum

wah5x... setelah hampir 6 bulan menyepikan diri dari dunia CGA
hari ni tetiba mood datang menyerang
bila tgk rakan2 blogger join
so jari ni rajin le plak yerr
walhal keja opis ni menggunung
dah lebih tinggi dari aku yg duduk atas kurusi ni ha hahahhaa


nak join click banner yerr
due date : 31 aug 2012 
cepat2 jgn ketinggalan

syarat2 dia simple jek, tue yg terpanggil nak join
mana tau kali ni ada rezqi kannnnnn
hadiah2nya the boooommm!!!:


Mereka yang tersenarai bakal menerima:
*******************************************************
1)DUA HELAI DRESS ANGGUN PILIHAN (2 Blogger bertuah!)
 2) 2 unit x wallet/purse (2 blogger bertuah!)
3) Baucer RM10 x 5 unit  (222 blogger bertuah!)
layak untuk sebarang belian di BLOGSHOP NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE


Hadiah #1 dan #2 adalah tertakluk kepada availability warna



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...