Thursday, August 30, 2012

saya nak duit raya cik misya

assalamualaikum

2nd contest dlm syawal yg nureen join

click banner to join
due : 31 aug 2012

1) Saya nak duit raya Cik Misya!!!
kalau pasal duit raya crita zmn budak2 dolu2 sronok kan
tp skrg anak2 klau collect duit raya x mcm kita dlu
dlu semua umah kita masuk
nak collect duit byk2
skrg anak2 dok umah jerr dh dpt 3 4 ratus kan
yg best skrg ni anak2 yg dpt duit raya, mak bapak drg yg xcited dok tolong kira hahhaha

2) cik misya ni org yg sama ke ngan aimi syahirah??? 

3) ampun & maaf dipinta, moga cahaya Syawal kali ini memberi seribu makna dan berkat darinya, selamat hari raya, maaf zahir & batin


3 comments:

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum, is singgah dari Segmen Saya nak duit raya Cik Misya!!!, is dah follow sini nanti jemput lah singgah blog is yer? http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam dear.. Thank you for joining my contest.:) Jawapan kepada soalan : Ya orang yang sama..=) Jom singgah entri terbaru saya.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/doa-apabila-hati-disakiti.html

Nur Liyana said...

Salam.
Bagi yang ada blog
dijemput untuk menyertai GA kami di:-
http://homestayskudaijohor.blogspot.com/p/ga-homestay-alya.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...