Wednesday, February 8, 2012

masih ingat tak lagi????

ASSALAMULAIKUM...

1stly nureen nak mintak maaf sgt2
sbb GA ni terlalu lama terperam kan
vacation kami dijangka july 2011 tertangguh sampai la janury 2012

dan baru hari ni nureen berkesempatan untuk check semua peserta 
sila semak yerr


lupa lak nak bagi jawapan yerr
cameron highland
nak tgk sepanjang percutiaan kami???



bleh click setiap part2 ni
part 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10

antara yang meneka dengan tepat

1. huda
2. nanakimie - page not found
3. eima
12. nana
14. ieda
16. kasihsuchi - page not found
19. zai kulim - page not found
20. nida
22. cekodok
23. anim
24. eb
26. lelord
28. azatie
31. cutemum
34. fiq'ra
36. cik syuhada - readers only
38. myra
39. sofiaHB - page not found
42. Fmty & GA - page not found
46. golden rose - page not found

bg blog yg nureen x dpt terjah nureen harap dpt feedback kat nureen sebelum nureen buat undian yerr
apa2 pon skali lagi nureen mohon maaf sgt2 atas kelewatan ni..
dan terima kasih tak terhingga atas kesabaran kawan2 semua..

gd luck yerr :)





4 comments:

nanakimie said...

giveaway2 yg lepas nana dah delete sis,xpe...sis keluarkan nama nana ye...nnt xadil pulak,tq sis inform nana:)

abazilah said...

Pick me ! Hehe .

eima said...

uik ... aku pun dah lupa dah .. ade plak tu nama aku tu .. hopefully ade luck la .. sbb dah lama tak join GA/contest ni ....

SeputihSalju said...

sy tag kak

http://karimahabdhamid.blogspot.com/2012/02/contest-win-free-top-up-d.html

ohya hadiah FM korea tu dah smpai..tq kak.. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...