Thursday, August 30, 2012

giveaway: blog anniversary

assalamualaikum

3rd GA join in syawal

click banner to join
due : 9 sept 2012

TAG :
eb
lya
eina
eima


saya nak duit raya cik misya

assalamualaikum

2nd contest dlm syawal yg nureen join

click banner to join
due : 31 aug 2012

1) Saya nak duit raya Cik Misya!!!
kalau pasal duit raya crita zmn budak2 dolu2 sronok kan
tp skrg anak2 klau collect duit raya x mcm kita dlu
dlu semua umah kita masuk
nak collect duit byk2
skrg anak2 dok umah jerr dh dpt 3 4 ratus kan
yg best skrg ni anak2 yg dpt duit raya, mak bapak drg yg xcited dok tolong kira hahhaha

2) cik misya ni org yg sama ke ngan aimi syahirah??? 

3) ampun & maaf dipinta, moga cahaya Syawal kali ini memberi seribu makna dan berkat darinya, selamat hari raya, maaf zahir & batin


PENCARIAN 222 BLOGGER BERTUAH OLEH NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

assalamualaikum

wah5x... setelah hampir 6 bulan menyepikan diri dari dunia CGA
hari ni tetiba mood datang menyerang
bila tgk rakan2 blogger join
so jari ni rajin le plak yerr
walhal keja opis ni menggunung
dah lebih tinggi dari aku yg duduk atas kurusi ni ha hahahhaa


nak join click banner yerr
due date : 31 aug 2012 
cepat2 jgn ketinggalan

syarat2 dia simple jek, tue yg terpanggil nak join
mana tau kali ni ada rezqi kannnnnn
hadiah2nya the boooommm!!!:


Mereka yang tersenarai bakal menerima:
*******************************************************
1)DUA HELAI DRESS ANGGUN PILIHAN (2 Blogger bertuah!)
 2) 2 unit x wallet/purse (2 blogger bertuah!)
3) Baucer RM10 x 5 unit  (222 blogger bertuah!)
layak untuk sebarang belian di BLOGSHOP NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE


Hadiah #1 dan #2 adalah tertakluk kepada availability warna



Wednesday, March 14, 2012

tahniah kepada pemenang

ASSALAMUALAIKUM

1stly, nureen nak minta maaf sgt2
agak terlalu lama GA ni kan
baru hari ni nureen sempat update
tahniah buat 6 pemenang yg bertuah dari cabutan undian ellesya :)
nak tau sape yg kena 
jom4x....


yeahhh.... harus digaul2 dahulu kan



sabo2...
 ni dia antara FM yang bakal diterima oleh 6 peserta yg bertuah


1st 
 22. cekodok

2nd


3rd
 3. eima


4th
 31. cute mum


5th


6th


yeahhhh... selesai sudah & skali lagi tahniah
untuk pemenang2 mohon untuk emailkan details ya
nama 
alamat
no phone
kat email nureen d nureen_345@yahoo.com
tajuk email haruslah GA CH
supaya senang nureen nk tgk :) ehhehe


klau boleh nureen nak pos dlm bulan ni jgk b4 nureen bersalin :)
doakan kesihatan nureen ya AMIN


Thursday, February 9, 2012

February 2012 Giveaway - My 30th Birthday

salam CGA

rajin plak ari ni nk msk GA
dah lama x activkan diri sebenarnya hehehe...
jom mencuba nasib :)


click banner to join
due : 29 feb 2012

nureen nak tag eb & lya

nureen mmg nak cari tapaware utk bakal bb ni
utk letakkan susu dia nanti
klau nureen ada rezqi dpt la utk bb nanti hehe...

impian nureen sama ngan asben klau ada rezqi teringin nk p oversea 'hong kong'..  hehhe.. 

geez : nureennya blog ada prob cikit, x dpt save link blog geez dlm bloglist, ntah la knape.. dh try byk kali, nanti nureen cuba lg k.. dah bleh save nureen inform balik :)


Wednesday, February 8, 2012

masih ingat tak lagi????

ASSALAMULAIKUM...

1stly nureen nak mintak maaf sgt2
sbb GA ni terlalu lama terperam kan
vacation kami dijangka july 2011 tertangguh sampai la janury 2012

dan baru hari ni nureen berkesempatan untuk check semua peserta 
sila semak yerr


lupa lak nak bagi jawapan yerr
cameron highland
nak tgk sepanjang percutiaan kami???



bleh click setiap part2 ni
part 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10

antara yang meneka dengan tepat

1. huda
2. nanakimie - page not found
3. eima
12. nana
14. ieda
16. kasihsuchi - page not found
19. zai kulim - page not found
20. nida
22. cekodok
23. anim
24. eb
26. lelord
28. azatie
31. cutemum
34. fiq'ra
36. cik syuhada - readers only
38. myra
39. sofiaHB - page not found
42. Fmty & GA - page not found
46. golden rose - page not found

bg blog yg nureen x dpt terjah nureen harap dpt feedback kat nureen sebelum nureen buat undian yerr
apa2 pon skali lagi nureen mohon maaf sgt2 atas kelewatan ni..
dan terima kasih tak terhingga atas kesabaran kawan2 semua..

gd luck yerr :)





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...