Tuesday, December 27, 2011

jeng4x.. 4 yg terpilih adalah....................

ASSALAMUALAIKUM

seperti yg dijanjikan, hari jumaat malam lepas ellesya telah membuat cabutan.... jom kita tengok siapakah yg bertuah???

harus di gaul2 dahulu :)

cabutan pertama

no 40
memandangkan peserta no 40 tidak memenuhi syarat jadi beliau disingkirkan, harap maklum  :)

no 47

baring2

golek2 plak sambil mencabut

Ellesya : yg ni x dak nomber la mummy 
Nureen : a'ah ada yg kertas kosong mummy tak tulis number sbb ada kertas lebih hehheheh :)


no 33

no 27

&
yg terakhir

no 1

tahniah kpd yg bertuah
kpd yg tidak bertuah jgn sedih2 yerr
insyaALLAH klau ada rezqi nureen buat lg k
terima kasih x terhingga kpd semua yg sudi menjoinkan diri dlm GA nureen yg x seberapa ni
kpd yg bertuah mohon untuk emailkan alamat & no phone anda kat nureen yerr
nureen_345@yahoo.com


terima kasih skali lagi dari kami 2 beranak yg comel ini heheheh  :)


Friday, December 23, 2011

pengumuman

ASSALAMUALAIKUM


secara rasminya nureen dengan berbesar hati mengumumkan
di tutup!!!!!!!!!!!!

untuk menyemak senarai peserta2 yg bertanding bleh click kat cini




InsyaALLAH
malam ni ellesya my lil sweet heart akan membuat undian dan nureen akan n3kan hari isnin depan yerr memandangkan hari minggu ramei blogger bercuti kan termasuk la kami anak beranak :P


~HAPPY WEEKEND~


my 1st giveaway by AIMI


click banner to join

tag
eb
lya
lily
anum
eina

INSYAALLAH member2 nureen akan join



Top Up Giveaway by JOEL & QIL


click banner to join

tag
eb
anum
lya
lily
eina
chugie

gd luck :)



giveaway


click banner to join
15 january 2012

tag
anum
eb
lya
lily

gd luck :)

1st contest blog paling comel


click banner to join
31 january 2011

nureen tag
eb
lya
lily
anum
eina
azatie

selingan dr tuan tanah

moga ada rezqi utk kami 2 yg comel ni hehehe
 perasan jek nureen ni kan :P


Thursday, December 22, 2011

peserta korean giveaway | mohon semak (>_<)

ASSALAMUALAIKUM

update 22/12/11 21:09 mlm
thx to cik lynn sbb inform pasal komen dlm spam
ada 5 komen dlm spam tau
seb baik nureen belum cabut undi kan klau tak, tak tau la..
x fair la kan :)

thx no 34 dh lulus
skrg utk no 40 & no 68 yg masih belum lengkap
mohon ya sebelum disingkirkan :P

******************************************************

 ok final update
ada 2 peserta yg tidak memenuhi syarat
nureen akan remind & kpd sape2 yg mengenali 2 blogger bernombor 34 & 40, mohon jugak utk inform spy dpt semak GA beliau..
nureen bg masa smpi esok mlm
klau tiada perubahan ia dikira batal k..
sbb nureen dh komen kat n3 beliau tp tiada respon

1. joel leslie
4. mas
12. ayung
13. jieda
17. jaa
26. atien
28. alycia
35. NK GA
36. kis
37. fara
38. mama ishazah
39. zuraida rahim
40. nightinangle fara - tak tag
41. ayesha ramlee
42. TGIF malaysia
43. eita
44. are'na
45. zai kulim
46. taufidris
47. seputihsalju
48. ckynhashim
49. ayuselalu
50. asmat90
51. pink lavender
52. cik lynn
53. nurin syazwina bt zulkarnain
54. ogy
55. sarah
56. zalina
57. ^o^... cekpipahlifestory
58. fiezahkecik
59. azahragamalabdulnasir
60. iza azmilia
61. eyvon
62. celio
63. DiyanaWr
64. leily | ummi alya husna
65. izzahliyana tahir
66. nanakimie
67. cik rose
68. anith hanisah
69. noor fatin
70. iyou

juri khas dah x sabar nk cabut undi ni tau
cepat2


tgk.. dh termenung dh menunggu.. hehhee

gd luck utk semua..
:)


Monday, December 19, 2011

KoreaN GiveawaY

SALAM

untuk sekian kalinya
setelah berehat panjang dari menganjurkan dan menjoinkan diri dlm CGA
hari ni nureen muncul kembali

한국어 공짜로 나누어주는
maksudnya "korean giveaway"
(hehehe ambik dari google translate)

anak gadisku yg semakin membesar bagaikan juara


ok, kita tgk apakah dia syarat2nya...


1. warganegara m'sia, dok oversea pon bleh join janji ada alamat kat m'sia
2. nureen mengalu2kan untuk jadi follower kat blog personal & contest ni, InsyaALLAH nureen akan polo balik..
3. jgn lupa tepek banner kat atas tue kat n3 & sidebar yerr, tajuk haruslah 
"korean giveaway"
4. tag 2 org rakan blogger anda untuk sama2 meriahkan GA ni
5. tamat pada 18 dec 2011 AHAD jam 12 midnight
6. dan hadiahnya 'made in korea' ok
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
****************************

4 blogger bertuah akan memilikinya...
cabutan akan dilakukan oleh 

ellesya afreena my little sweet heart

senang & simple kan GA nureen kali ni
hope ada yg sudi join ;)


masih ingat tak lagi......... (macam nyanyi la plak)

contest di atas ni?? bleh click pada banner klau nk join :)
nureen blum tutup lagi ok
mmg contest ni dah lama sgt2
tp nureen belum lagi bercuti ketempat yg dimaksudkan
so nureen akan buka contest ni sampai la nureen sampai ke destinasinya
untuk yg bertanya tentang siapakah pemenangnya
tunggu ya.. nureen x lupa ngan GA ni


Saturday, December 17, 2011

masih ada masa lagi

ASSALAMUALAIKUM

 ok final update
ada 2 peserta yg tidak memenuhi syarat
nureen akan remind & kpd sape2 yg mengenali 2 blogger bernombor 34 & 40, mohon jugak utk inform spy dpt semak GA beliau..
nureen bg masa smpi esok mlm
klau tiada perubahan ia dikira batal k..
sbb nureen dh komen kat n3 beliau tp tiada respon

1. joel leslie
4. mas
12. ayung
13. jieda
17. jaa
26. atien
28. alycia
35. NK GA
36. kis
37. fara
38. mama ishazah
39. zuraida rahim
40. nightinangle fara - tak tag
41. ayesha ramlee
42. TGIF malaysia
43. eita
44. are'na
45. zai kulim
46. taufidris
47. seputihsalju
48. ckynhashim
49. ayuselalu
50. asmat90
51. pink lavender
52. cik lynn
53. nurin syazwina bt zulkarnain
54. ogy
55. sarah
56. zalina
57. ^o^... cekpipahlifestory
58. fiezahkecik
59. azahragamalabdulnasir
60. iza azmilia
61. eyvon
62. celio
63. DiyanaWr
64. leily | ummi alya husna
65. izzahliyana tahir

juri khas dah x sabar nk cabut undi ni tau
cepat2


tgk.. dh termenung dh menunggu.. hehhee

gd luck utk semua..
:)


Friday, December 16, 2011

my legoland giveaway


click banner to join
due : 16 dec 2011


sukanya kalauuuu......


dapat p cini
anak nureen org yg paling happy & tersenyum girang


ni plak suka tgk, nmpk mcm real kan :)


tag
eb, lya, lily, anum


jom join



Alycia mega giveaway 2011

:)
nureen jarang2 kunjung blog alycia
sori yerr tp klau kunjung nureen tetap akan tinggalkan komen bukan kunjung kosong yerr..
nice blog & salam perkenalan :)

tag
eb, lya, lily, eina, anum..
jom join


1st mega giveaway by iera & nisa!


click banner to join
31 dec 2011

anjuran

tag
eb, lya, lily, anum, eina, ina


jom join



Thursday, December 15, 2011

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...