Friday, September 30, 2011

Jom Join Bloglist Ini Blog Bui


click banner to join
due hari ni 
30 sept 2011 jam 11.59 mlm

nureen suka jd salah seorang dari bloglist kak Bui sbb 
1. nureen ingin menambah kenalan 
2. dari blog bui jugak nureen dpt pelajari byk tutorial berkaitan dengan blog ;)
3. boleh jd glamour mcm kak bui

tag
eb
lya
lily
wahida
mummy ayu


Monday, September 26, 2011

contest raya sedondon


click banner to join



kami pilih clr ijau untuk raya pertama
tema kita sama kan
dan juga sama ngan tema thn lepas
asalnya nk wat tema putih
tapi baju si kecik tue x der plak
yg ada ijau ni je yg kenan
ijau la jawapnyerr...


dan warna purple untuk raya ke2
ni pon sama ngan raya 2 thn lepas hehehee

TAG

Baby In Baju Raya Contest

" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON
"VACATION" 2D1N & SPONSOR BY aNJe a.k.a MaMa_BaLQiS"





Hadiah bagi contest musim ini ditaja oleh
 http://imaan09.blogspot.com
 http://sayasukecoklat.blogspot.com/



ellesya afreena mohd nasir
3tahun 1 bulan
27 august 2008




Sunday, September 18, 2011

aku dan budak cute


click banner to join
30 sept 2011



ellesya afreena mohd nasir
3 tahun

si budak cute ni sape lagi kalau bukan anak aku
anak aku mmg comel, dah besar pon cepat jek masa berlalu
skrg dah pandai berposing, mcm2 aksi bila dpn camera hehehehe
clr faveret offcoz la pink clr yg paling mummy dia ni x suka ;p
cayalah anak mummy...

tag

Gaya Si Comel Berhari Raya 2011


click banner to join
31 October 2011

penganjur

Penaja





ellesya afreena mohd nasir
3 tahun 3 minggu



Sunday, September 11, 2011

contest gambar raya paling HOT


1st contest yg nureen join pas raya
jom ramei2 kita join



click banner to join
due : end of syawal




daddy & ellesya bervespa di pagi 1 syawal..
mulanya nk beraya naik vespa tp adik nk join
so layan la dlu b4 beraya ;)



Friday, September 9, 2011

Aidilfitri Giveaway dr mummy ayu...

Salam aidilfitri

tadi jalan2 ke blog kwn2
terserempak ngan 2 adik beradik berbaju purple ni
comel sgt

si adik bersalaman ngan si abg memohon maaf di pagi raya
cantik gambo ni
so utk hari jumaat yg mulia ni
pertama kalinya lepas raya nureen join GA
jom pakat2 join



click banner to join k
@ kat cini yerr
due date 16 sept 2011

syarat2nya sgt2 simple:-

1. harus la follower blog MummyAyu
2. tak yah buat entry
just tinggalkan komen kat entry 
tinggalkan nama anak2 anda...
and Mummy Ayu akan buat 3 cabutan nama anak2 tu....
(kalu ada 2 atau lebih anak pun boleh, tinggalkan jer...)
3. giveaway nie bermula dari 9 sept - 12 tgh malam 16 sep 2011
4. pemenang akan diumumkan pada minggu depan tu..
cenang kan...
so..jom join ramai2!!!!


* nureen cuma promote yerr, jgn ada yg salah paham bukan nureen yg anjurkan yerr.. mummy ayu tau.. ;)

Thursday, September 1, 2011

::: 2nd vacation 2011 giveaway :::



SALAM CERIA

tak lama lagi kita akan menyambut bulan 
ramadhan al-mubarak
bulan yg penuh kemuliaan
bersempena ngan bulan yg mulia ini
 kami 1 family rancang nk sambut beramai2 bersama kwn2 daddy minggu depan
di suatu tempat peraginan
 INSYAALLAH

nureen berbesar hati nk bg sikit buah tangan rasanya FM @ keychain dari tempat tersebut tp x pasti brapa org yg bertuah itueww....

ok untuk syarat2nyerr

1. wat 1 n3 khas tentang GA ni
2. polo blog nureen yerr personal & contest 
(InsyaALLAH nureen akan polo balik)
3. teka tempat perangin yg akan kami pergi 
(hint - last kami p sana 4 thn sudah, tempatnya sejuk & tenang)
4. nak tag kwn2 dialu2kan
5. nak letak banner kat sidebar pon dialu2kan :)

walaupon masih terlalu awal
di kesempatan ini
nureen nak ucapkan


* klau plan kami x menjadi nureen akan tukarkan hadiah yerr... :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...