Monday, August 29, 2011

GA- pertama Dari Cik May


click banner to join
06 september 2011

Raya tahun ni penuh bermakna, apa yg dinanti2kan setahun yg lalu membuahkan hasil :)
slamat hari Raya maaf zahir & batin dari nureen sekeluarga :)



tag
eb, lya,lily, mummy ayu, tiefazatie, wahida


"SLW 2nd Giveaway"


click banner to join
bebila jerr akan tutup

TAG
eb, lya, lily, wahida, mummy ayu, kasihredha


jom join


Giveaway Souvenir dari Jepun dan Korea



click banner to join
22 september 2011

tag : eb, lya, lily, wahida, mummy ayu

jom join



Tuesday, August 23, 2011

apologize to mimie, CP & tiefazatie


Salam 23 Ramadhan

mmg dah plan hari ni nak pos semua hadiah untuk 
tapi...............

nureen nk mohon maap sangat2
nureen mmg dah bungkus semua adiah2 tue
tapi bila g pej pos tadi
kalu wat pos laju ke pos xpress ke totap smpi pas raya
huhuuuu

so ngan nasihat kwn nureen eb
better nureen pos lepas raya jerr
sbb takut nanti ntah kemana2 adiah tue
so skali lagi
sorry sangat2...



aik... bukan ke ada 3 pemenang jekk tapi knape ada 7 sampul semuanyerr???
hehehee...
nureen pon dlm masa yg sama nk pos smthng untuk kwn2 nureen
hope diaorg sudi trima.. ;)


untuk mimie, CP & tie



harap korang x marah ek..
:)



Salam Ramadhan ;)


Monday, August 22, 2011

akhirnya kuaq jugak keputusannyerrr....


Salam  22 Ramadhan
& Salam kemerdekaan

GA - eyeliners raya dah 6 hari tamat
nak check nama peserta yg join
bleh click sini

nureen ni bz sgt x sempat nk update
tapi hari ni - akhirnya
nureen dpt jgk wat cabutan bertuah buat peserta2 contest untuk kategori ke 2

ok untuk kategori pertama
kategori komentar terbanyak @ tertinggi
jatuh kepada..................................
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

sebanyak 76 komentar (pergghhhh)

dan kategori ke 2
dari cabutan bertuah yerr
*
*
*
*
*
*
*
*
*
(^_^)
ehehheh suspennnnnzzzz
*
*
*
*
*
*
*

hehehe.. dlm tapaware ni
ada semua nama2 peserta yg join



alamak... da sexy lady dh nak buka itue tapaware la....


setelah di gaul & diadun dengan sebati
mcm nk wat biskut kan
raya pon dh x lama ni


cabutan petama oleh ellesya
jom kita tgk sape yg kena!!!!




&



tahniah kepada ke 3 3 pemenang
raya ni boleh la pakai eyeliners ni kan
sure tampak cantik & anggun (^_^)


nureen mohon email kat nureen dengan segera yerr
selewat2nya b4 tgh hari esok sbb
nureen nk pos esok jgk2 klau bleh
takut pos lambat nanti dpt lepas raya plak


sila email alamat & no phone yerr kat cini
nureen_345@yahoo.com


skali lagi nureen ucapkan tahniah
untuk yg tidak berjaya jangan bersedih
InsyaALLAH 
klau ada rezqi lagi nureen buat lagi ek
GA untuk alat2 make up mcm ni ;)
suka bila tgk sambutan yg sgt2 memberangkan dari korang semua
& ucapan terima kasih yang tak terhingga dari nureen & keluarga 



Saturday, August 20, 2011

Senarai peserta ' eyeliners raya giveaway'


Salam 20 Ramadhan

1stly, nureen nk mintak maap sbb lambat hapdet penyertaan dsbbkan kekangan kerja
cewahh...

meh cini.. check yerr samaada ada yg tercicir
khabokan cepat yerr

4. azatie 
7. zie
10. firah 
12.fara - link salah kot, nureen x dpt tgk ;(
15. nana
16. mimie
17. lelord
18. anim
20. nida
21. fiq'ra
35. eb
36. fara
37. wawa
39. kutu
40. zai kulim 
43. sarah 
44. sofiaHB 
53. aisya
54. deqlis
56. fmty
59. alya
62. syaz
65. dea 
74. huda
77. eima
80. neena

untuk pengetahuan semua, bagi kategori yg pertama
nureen pilih berdasarkan komentar paling tinggi kan
tp x bermakna nureen ambik total komentar k
nureen kira gini
if 1 komentar tue komen 5 6 kali pon nureen kira 1 kali saja
boleh kan... ;)
harap xder yg berkecil hati..
InsyaALLAH, keputusannya akan menyusul
harap bersabar..

* saingan cukup hebat untuk kategori pertama... nureen mmg cukup teruja.. ;) tqvm



sweet moment with my love - by mamamikael


click banner to join
29 august 2011




ellesya afreena mohd nasir
2 tahun 11 bulan 23 hari
27 august 2008

gambar ni masa kami naik cable car kat langkawi.. ellesya teruja smpi nk buat peace pon dh x jd smpi berkerut2 muka dia.. sweet moment.. ;)


tag
eb,lya,lily,mummyayu,wahida

Wednesday, August 17, 2011

~eyeliners raya giveaway~


salam raya giveaway 

amboi3x  xcited nmpknyerr mummy kpd ellesya ni nk beraya
hehhehehe ;p
sempena nk beraya hujung bulan ni kan
nureen nak anjurkan 1 lagi GA untuk bulan july ni
(walaupon bz amat tp tetap nk hiburkan hati bersama teman2)

GA yg lama pon belum tutup lagi
anjur GA baru lagi
 ;P hehheheh.... rezqi di bulan ramadhan kan sama2 kita kongsi

sesiape ada kelapangan boleh la join
masih belum berakhir yerr
datenya pon belum ditetapkan lagi

nureen dah betulkan banner yerr
tq eb, tq so much..
nureen plak yg penin.. silap tarikh daa....



cantikkan mata ellesya bila pakai eyeliner ni
tp nureen x pandai sgt nk makeup, biasa2 ajerr..

syarat2nya

1. polo blog personal & blog contest nureen
( nureen nk tambah kenalan, boleh kan :))
2. wat 1 simple n3 pasal GA ni
3. siap, tinggalkan link n3 kat n3 ni yerr
4. tag sekurangnya 2 org kwn lebih pon boleh
5. hadiahnya offcoz la yg berkaiatan dengan GA ni........


ada 3 eyeliners kan so......
pemenang akan di nilai berdasarkan kpd 2 kategori

1st - eyeliner yg tgh2 tue akan nureen bg pada n3 yg paling ramai commentar 
2nd - eyeliner kanan & kiri tue, nureen akan buat cabutan bertuah.

* nureen suka pakai eyeliner yg kanan & kiri tue, gambo ellesya kat banner  pon pakai yg tue... ;p


* kalau ada yg perasan, banner nureen b4 ni 16 july kan ehehhee... ;p



Sunday, August 14, 2011

JON JOIN FIRST GA gulagulapelangi


click banner to join
13 sept 2011

3 hadiah
1. ipad
2. microtech (enjin management - keta punya comp box - daddy)
3. cake princess from baskin & robbins utk my daughter, besday hujung bln ni ;p


jom join



Giveaway Mesra-Idea







nak join???
click cini

 Punya byk kad kredit bleh shopping apa saja barang tapi tak perlu bayar bulanan... ehhehee... eden kayo lah... bleh je beli apa saja brg nk saya nak.. mcm skrg ni nk beli ipad utk besday anak tersayang hujung bulan ni tapi x pasti la dpt beli ker x... ;p


Mama Tisya Duit Raya 2011 Giveaway




click banner to join
16 august 2011 @ 12 tgh ari

Tag
eb
lya
lily
mummy ayu
wahida

jom join




3rd GA Mummy Danny!!!!! Handbag Raya Beb!!!



click banner to join
20 august / 20 ramadhan


Resipi : cornflake madu



recipi ni mmg paling simple yg pernah nureen buat

bahan2nyerr

2 kotak cornflakes
1 1/2 cawan madu
1 cawan butter cup

cara2 :


panaskan butter sehingga cair
masukkan madu dan gaul sebati
masukkan sikit demi sedikit madu kedalam cornflakes sambil digaul
gunakan sudu utk masukkan cornflake ke dalam cup yg comel
seperti dlm gambo diatas..
siap!!!!...


klau nk nmpk lebih menarik, taburkan choclate rice ke apa2 kerr...
slamat mencuba.. ;)



gambar raya tahun lepas




TAG
eb
lya
lily
mummy ayu
wahida


jom join


2nd vacation 2011 giveaway
eyeliners raya giveaway

Friday, August 12, 2011

Ummi Iman 1st Giveaway


click banner to join
9 sept 2011

Sahabat ibarat pohon rendang yang dapat menjadi tempat untuk berteduh. Sahabat yang sanggup bersama kita tika susah & senang, sanggup hulurkan bantuan tika kita memerlukan tidak kira masa, tempat & keadaan.


happy besday in advance to ummi iman
moga dipanjangkan umur & dimurahkan rezqi serta bahagia di samping insan tersayang..



TAG
eb
lya
lily
mummy ayu
wahida


jom join


lucky draw by nabila




click banner to join
09 sept 2011

TAG
eb
lya
lily
eina
wahida
mummy ayu


jom join



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...