Monday, July 25, 2011

Giveaway Pra Ramadhan


ada yg salah paham la...
bukan nureen yg anjur GA ni la
mummy ayu tuan punya GA
nak join click banner yerr... ;)

jom ramei2 join GA mummy ayu ni


click banner to join

syarat2nya:-
1. terbuka pd semua follower
2. tak yah buat entry, takyah tepek banner
3. just kasi jawapan..kat entry nie....
sorang leh kasi 2 jawapan
itu jer
tarikh tutup ~ 1 ramadhan/ 1 ogos 2011 pukul 4 petang
1 week okey
sapa yg teka betul....atau paling dekat jawapannya..menang
kalu lebih dr sorang......maybe buat luckdraw kot

hadiahnya ~ tak tau lagi, nanti update key.
selamat meneka?

nak clue???
.....digunakan untuk menghias, kasi cantik umah la......

* ayu, nureen belum teka lagi, nak terjah mall dulu hehehe.. ada masa lagi kan... ni n3 promote je k.. nak ajak ramei2 join :)


mohon perhatian (>_<)


nak join click cini

Saturday, July 23, 2011

1st Giveaway Dari Angahiera


click banner to join
due belum ditetapkan lagi

komen :
background ok cun, clr yg menarik & 
header plak mmg cantik cuma klau nureen lebih suka header yg ada gambo, x kisah la tp gambo family la.. 

tag : eb, lya, lily, iz

jom join : 2nd vacation 2011 giveaway


your best outfit photo contest


click banner to join
28 august 2011





t-shirt & jeans

t-shirt ni t-shirt masa nureen couple 3 thn lepas
t-shirt kegemaran tp skrg dh ketat cikit
juz pakai kat umah jerr
bdn dh berisi skrg huhuu

jeans plak, masa beli ari tue baru lps bersalin
so beli la saiz besar cikit
6 bulan lps bersalin mmg longgar abes
tp skrg huhhuu bdn dh naik, see nmpk fit kan..
nak bdn yg mcm dulu...

TAG : eb, lya, lily, iz

jom join : 2nd vacation 2011 giveaway

first giveaway ida's creative craft


click banner to join
31 july 2011

TAG
eb
lya
lily

nak hadiah dari syahridzeah


click banner to join

TAG
eb
lya
lily
iz

Bloglistku HILANG!!! giveaway


click banner to join


memang ayu la
nureen pon suka tgk pic ni cantik
nak tau lebih lanjut bleh click cini


tag : eb, lya, lily, iz




duet GA by mommyYen & Ibu Sheila Latif


click banner to join
20 august 2011

hadiah2nya :

1) tempat pertama kek lapis sarawak + FM
2) tempat kedua kek lapis sarawak + FM
3) tempat ketiga kek lapis sarawak + FM
(hadiah nampak cam sama, rasa kek len2 kot)

saguhati :

berupa keychain (sarawak) untuk 6 orang.



TAG : eb, lya, lily, iz

jom join


SUJI SUJI GA CONTEST ~ AKU DAN BAJU KURUNG


click banner to join
5 august 2011


nureen memang x byk baju kurung
slalu nureen akan dpt baju kurung baru bila nak raya ja
dari kecik lagi
bila keja plak jarang pakai baju kurung sbb susah nk g site
so bila ada kursus ke @ kenduri jek nureen akan pakai baju kurung
salah satu baju kurung yg nureen buat bukan tibanya hari raya
baju ni agak besar sbb nureen buat masa tue tgh pregnantkan ellesya
so baju ni dh 3 tahun la sebaya umur ellesya
suka pakai warna gelap supaya x nmpk gemok
tp asben x suka warna gelap suka yg menonjol
hehehe

TAG
eb, lya, lily, iz


Thursday, July 21, 2011

Little Fingers August 2011 contest


click benner to join
end of august

" eB, wa @ aku @ sayer @ i nk mintak HEADER satu sbb..................................... "

eb, nureen nak mintak HEADER satu sbb header yg eb pernah buat untuk nureen mmg cantik & memuaskan hati serta mengikut citarasa nureen walaupon nureen baru jer guna header baru ni

nak tgk x header yg nureen order tue???
ni dia header yg nureen order kat eb


blog personal


blog contest

cantik kan.. bertuahnyerr sape yg dpt nanti.. ;)

TAG
lya
iz
lily


Giveaway : Happy Birthday Ayah


click banner to join
29 july 2011



nureen teka : 30 july

TAG
eb
lya
lily
iz
eina
chugie

SakuraBoutique-Syawal GiveAway Contest!



click banner to join
14 august 2011



nureen suka set ni
sbbneyrr
mmg nureen tengah pakai set ni
hadiah sempena anniversary thn ni
nak tau lebih lanjut bleh click pd banner ni @ pada nama di atas..
klau nureen dpt yg ni best ni kan...

nak tgk kerr adiah yg nureen dpt..
ada 2 pek yg nureen dpt tau
hehehhee

1st 

2nd 

nak tau crita masa nureen dpt ni yg penuh xcited
jom terjah cini



GiveAway Cik Tasya


Photobucket

nak join
click cini

TAG

| yana birthday giveaway |


click banner to join
30 july 2011




Berapakah jumlah keseluruhan duit shilling ini.


click banner to join
30 july 2011

nureen teka
RM 2.90

tag : eb, lya,lily, iz

Tuesday, July 19, 2011

"Makanan Kegemaranku" by Cik Kia


click banner to join
6 august 2011


ni la makanan kegemaranku
tambah klau pedas mkn smpi nangis..
klau blk kg ada 1 kedai kat pekan Baling
tom yam dia warna putih mmg mavelous..
x jumpe lg kat tempat lain
klau kat penang kedai dkt umah ni
clr merah menyala
mmg perrghhhh......


GA | Happy Birthday Ayesha Ramlee


click banner to join
15 august 2011

nureen teka
10:04 AM

tag : eb, lya, lily, iz


Walnut Shoppe 1st Giveaway


click banner to join
10 august 2011

TAG : lily, iz


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...