Thursday, April 28, 2011

..Purplelicious Love Giveaway..


click banner to join

hadiah yg sgt comel


selingan
piccas kami ni purple plak.. ;)
tp daddy x der baju purple
so pakai itam la..
hehhee






rafferall = eb

TAG


::Little Fingers MAY 2011 Contest::


click banner to join..

eb jgn marah k
nureen ni mmg degil jgk
nak gak wat n3
bleh letak gambo aerish yg comel ni besar2..
sukerr tgk aerish yg notti ni..

ok nureen nak teka jgk
rasa mcm ebnyerr fvret sama cam nureen kot hehee
klau mkn ice cream McD nak yg chocotop @ vanilla jek
klau x der pon pilih yg twist mocha ke janji ada coklat..
hehehhee

so nureen nk teka
vanilla
ada betoi ka???
hehehhe...

gd luck ye nureen
eh3x.. sebut nama bagai..
;p




FYZZ : my first giveaway (ga) sempena my besday


click banner to join
cepat!!!!!
smpi kol 3 ptg ni jekk...




Monday, April 25, 2011

..6th Anniversary GA @ kakyong.com..


click banner to join

referall - mama tomel

" wishing to a lot of heppiness for today, tomorrow and always"
"Congratulations on your anniversary"



TAG

..1st Giveaway by Wan Myzura Collections..


untuk keterangan lanjut boleh click di sini


referral : intan berlian

TAG
el
mama tomell

nak kongsi jgk adiahnyerr k..
sgt2 best..

Kategori Pemenang:
1. Referral Tertinggi - 1 x

2. Referral Kedua Tinggi - 1 x
3. Referral Ketiga Tinggi - 1 x
4. Cabutan Bertuah - 10 x
5. Peserta Ke 80, 160, 240, Dan Seterusnya Step 80 1 x


HADIAH PEMENANG

1. Referral Tertinggi - 1 x
SET PERFUMES MILLON

JAM TANGAN GUESS

SEHELAI SHAWL

KAIN PASANG 4METER

2. Referral Kedua Tinggi - 1 x
PERFUME CK ONE UNISEX

KAIN PASANG 4METER

SEHELAI SHAWL

3. Referral Kega Tinggi - 1 x PERFUME DKNY

SEHELAI SHAWL

4. Cabutan Bertuah - 10x

TUDUNG LYCRA SULAM

5. Peserta Ke 80, 160, 240, Dan Seterusnya Step 80 1 x
TUDUNG SITI


gd luck ;)


Sunday, April 24, 2011

My 12th anniversary Giveaway by fieda


click banner to join



"moga kebahagian bersama org tersayang kekal hingga ke akhir hayat"
AMIN....


..Contest : Gambar Desktop Lappy..


click header cik arcma  di atas to join
14 may 2011


cik arcma punya gambo desktop lappy



ni plak gambo desktop lappy aku
ngeh3x..
ofcoz la akan taruk gambo org tersayang

suka tengok gambo ni
ni 1st time bergambo berempat
slalu bertiga jekk
ular tue bkn ular peliharaan kami k
ni masa kat bukit merah lake town resort
jejalan weekend day
dengan muka ellesya yg cuak
dek takutkan ular tue
hehehe


nak TAG


..Small Giveaway || Strawberry White Coffee Genting Highlands..

Click sahaja mana2 banner di bawah
anda..........
boleh join GA yg sangat menarik ini

tgk gambo pon dh teringin nk minum coffee ni..
sejak lepas bersalin saya mmg suka minum coffee yg sedap2 cam ni
perggghhhh...
;p


Strawberry White Coffee Genting Highlands



ASTRO b.yond PVR

" Saya Teruja Untuk Memiliki Astro B.yond PVR kerana .........................
 (tidak lebih dari 30 patah perkataan)

.. Saya teruja untuk memiliki Astro B.yond PVR kerana gambarnya jelas & sangat2 berpuas hati bila menonton mana2 cerita kegemaran. Juga untuk menggembirakan hati dua insan yang paling saya sayang (ellesya & suami terchenta).

...Diariummi Giveaway...


click banner to join
;)



"Contest candid dari blog SUEMUNCET"

Click banner to join
21 May 2011

refferall = eb & lya

TAG

gambo candid ellesya with daddy, daniel & mak teh atas feri pulau pinang nak balik kg. tp daddy terperasan plak masa mummy candid pic ni siap angkat peace lagi.. paling lucu muka makteh tue.. agaknya la apa yg dia tgh buat smpi g2 punya muka ya.. hehhee


..Contest Gambar Saya Cantik..


click banner to join
1 may 2011

TAG

cantik x saya
hehehhe
gambo hari raya





Saturday, April 23, 2011

..Giveaway Contest!!!! On My Pregnancy!!..

Alhamdulillah....
 
tahniah buat kakak aida
diberikan rezqi oleh ALLAH s.w.t
doakan nureen juga ye

click banner to join

nureen TAG

soalan : anak yg keberapakah  saya preggy kali ini????? :P

jawapan : anak yg ke 3 ;)

 


Friday, April 22, 2011

:: Telekung Jersey GA ::


click banner to join
21 may 2011


comel..;)

Harga Telekung TERKINI

Dewasa : RM 58 [standard size]

Dewasa [size XS] : RM 48

Dewasa [size S]: RM 45

Kanak-kanak : RM 38

kos pengeposan : RM 6

-Telekung jenis kain JC.ke jersey?eh..jici?tak reti nak menyebutnya.hehe..tp korang tau kot kan kain camna.
- Mempunyai 2 lapisan , bahagian dalam hingga ke pangkal dada
- Tidak panas
- Jahitan rapat ke kepala
- Tidak perlu lagi memakai anak telekung
- Simple dan kemas
- labuh kain pakai 58 inci
-jadi pilihan utama pada yang nak menjalankan ibadat umrah atau haji.
-no kerawang2.no fancy2 kaler.suci murni .putih berseri.

Harga sepasang = RM 66 *termasuk kos penghantaran.

Harga kain telekung SAHAJA tanpa kain = RM50 *termasuk kos penghantaran

Pada yang nak dapatkan by hand harga telekung one set adalah RM 58 sahaja.

Pada yang berhajat untuk mendapatkan secara borong,minimum adalah 10 set. harga untuk borong..boleh nego dengan my mum. calling2 la mak cik siah ,ok?


(selingan)
mula2 elly pakai telekung yg mummy beli ni
agak besar
tp sekarang ok cikit..

gambar yg di pertaruhkan...


ellesya afreena
2 tahun 8 bulan

mummy tgh ajar elly alif ba ta
baru start ajar 2 minggu lepas..
moga elly cepat pandai ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...