Monday, July 25, 2011

Giveaway Pra Ramadhan


ada yg salah paham la...
bukan nureen yg anjur GA ni la
mummy ayu tuan punya GA
nak join click banner yerr... ;)

jom ramei2 join GA mummy ayu ni


click banner to join

syarat2nya:-
1. terbuka pd semua follower
2. tak yah buat entry, takyah tepek banner
3. just kasi jawapan..kat entry nie....
sorang leh kasi 2 jawapan
itu jer
tarikh tutup ~ 1 ramadhan/ 1 ogos 2011 pukul 4 petang
1 week okey
sapa yg teka betul....atau paling dekat jawapannya..menang
kalu lebih dr sorang......maybe buat luckdraw kot

hadiahnya ~ tak tau lagi, nanti update key.
selamat meneka?

nak clue???
.....digunakan untuk menghias, kasi cantik umah la......

* ayu, nureen belum teka lagi, nak terjah mall dulu hehehe.. ada masa lagi kan... ni n3 promote je k.. nak ajak ramei2 join :)


5 comments:

fadwa daud said...

assalamualaikum akak:)
wawa nak teka ye..
rasanya macam BAKUL.
dan adik saya plak cakap mungkin BANTAL..
ok,tu dua tekaan saya:)
thanks a lot kak:D

mummy_ayu said...

tq buat entry..nanti teka tau..:-)

to fadwa ~ teka kat link yg nureen kasi tu yer..

eima said...

bekas pot puree kot

eima said...

hahaha nampak nureen yg anjur la.. sbb tak dak linkback pun ....

IntaNBerliaN said...

tag

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/07/3rd-ga-mummy-danny.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...