Friday, June 3, 2011

N.A.N.A giveaway




click banner to join
30 june 2011

semalam nureen email kat nana
nureen x dpt like nana kat FB
sbbnyerr nureen dh 2thn x activ FB
asben tak izinkan
so bila GA nana ni nak kena like kat FB
nureen tanya lerr bleh x nureen nak join klau x like kat FB

jwpn nana


so dpt la nureen join...
sukerrr sbb hadiahnyerrr......

hadiah2 nye ialah :
3 biji FM sabah utk mereka yang bertuah


b4 ni x pernah tau nureen nk beli FM ni
tapi bila nureen kenal dunia contest
 eb yg telah mengajor nureen utk kumpul FM
so nureen jd giler dh la ni ngan FM
hehehhe
kalau dapat ni best!!!!

sekeping KFC sunriser kad


kad ni melayakkan korang utk dapat diskaun 20% twister combo every Wednesday & 20% discount a.m platter combo every sunday valid sampai 31/12/2012 kad ni


kat dalam tu ada juga voucher discount meal2 yg terpilih


gd luck semua.. ;)

TAG
eb
lya
lily


2 comments:

eB ezrin said...

wah, ader namer eB la kat c2 ;p

-Nureen- said...

jom2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...