Wednesday, April 13, 2011

the winner is.........................


salam buat semua bloggers

terima kasih utk bloggers yg sudi join contest nureen
& terima kasih jgk sbb sudi jgk menunggu
keputusan yg sgt2 lambat ini..

semalam pkl 1 pagi
tunggu daddy balik dari main badminton
nak mintak daddy wat keputusan
sbb
mummy bab2 memilih ni mmg fail


seperti yang dijanjikan
2 ketegori di pertandingkan
perempuan & lelaki

keputusan en. soami ini berdasarkan 
(campur tolak bahagi darab) 
keserasian, keunikkan, kelucuan, kecomelan
 gambar tersebut.
d harapkan keputusan ini tidak menyinggung mana2 pihak.. ;)

keputusannyerrr jatuh kepada.......
*******
****
***
**
*


dan hadiahnyerrr berupa....

tabung princess & mug dora

*******
****
**
*


dan hadiahnyerr berupa....

tabung mickey mouse & mug bob the builder


tahniah kepada adik iman & adik rayyan
mohon untuk emailkan alamat ke nureen_345@yahoo.com
terima kasih...
;)

* shaizhar - rasanya saya masih ada alamat yg shaizhar email untuk contest chopstik dulu.. boleh saya pos ke alamat tu????


12 comments:

kakngah said...

tahniah pada pemenang...

mummy_ayu said...

tahniah kpd yg menang!!

EiJa ZaQuaN said...

tahniah kepada kedua2 pemenang..:)

amiey lee said...

tahniahhh

cempakakuning said...

Tahniah kepada pemenang.

cempakakuning said...

Tahniah kepada pemenang.

Nisa' Azman said...

congrats..

Fieda said...

terima kasih kpd juri kerana memilih humaira iman bersama untie nya diumumkan sebagai pemenang kategori perempuan...saya dh sent detail ke email nureen...maaf bru perasan keputusan arini...

my shaizhar blog contest said...

Alhamdulillah

tahniah pada rayyan...

my shaizhar blog contest said...

ya. alamat yg sama.

lupa pulak nak khabarkan yg saya dah terima chopstik hadiah tue.

nanti insya-allah saya leh publish sekali.

he he... sangat bertuah.. 3 hari berturut2 ...

mungkin rezeki sebab buat GA 11 (giveaway) kat blog saya kot.

kita beri hadiah pada org... kemudian kita lak terima hadiah.

berbaloi - baloi..

jom ramai2 joint GA 11 sehingga 21.4.11 ada hadiah setiap hari utk di menangi.

oooops!! terlebih sudah.. sorry...

Lelord said...

tahniah pemenang

Myra Jay said...

Thniah pada pemenang:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...